Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

MAN CO [NL] Boom goes the dynamite

'Boom goes the dynamite’ is een energieke dansvoorstelling over aandacht kapen, omdat MAN || CO merkt dat dat constant gebeurt. Hoe vaak per dag gaat je aandacht naar notificaties, je socials, reclames of gesponsorde berichten? Of raken we verdwaald in WhatsAppjes en grappige memes, terwijl je alleen maar wilde weten hoe laat het was. Voordat je het weet ben je weer afgeleid en ben je even je doel uit het oog verloren. Maar wat is een wereld zonder afleiding? En hoe kan je afleiding naar je eigen hand zetten? Rechtstreeks op je doel af is toch ook maar saai? 'Boom goes the dynamite' is een bloedstollende danswedstrijd waarin onverwachte aanvallen, reclameslogans en tactische manoeuvres je om de oren vliegen.

Danscollectief MAN || CO (fonetisch: manco) is brutaal, energiek en sensueel. Het vierkoppige col-lectief maakt voorstellingen op het snijvlak van dans, theater en performance en wervelt inventief langs de grenzen van het dansveld. Met uitnodigende choreografieën, herkenbare situaties en een flinke dosis humor prikkelt het collectief haar publiek en verleidt het tot lachen. MAN || CO heeft de missie om een grote groep mensen in aanraking te brengen met het dansgenre en bij te dragen aan een fris en vernieuwend imago van moderne dans. Om dit te bereiken maakt het collectief naast voorstellingen voor in de theaters ook voorstellingen voor (theater)festivals, locaties en scholen.

 MAN || CO

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: dans
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 27 aug 2021 15.15-15.45 gratis reserveren iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
vri 27 aug 2021 17.00-17.30 gratis reserveren iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.