De Spoffin festivalbalie vind je in Plantsoen West, nabij de Koppelpoort. Hier kun je terecht voor inhoudelijke informatie over het programma en al je andere praktische vragen. Ook vind je hier het blokkenschema en kun je het programmaboekje ophalen. Ook kun je hier Spoffin merchandise kopen, zoals tassen, vlaggen, en waterflessen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dingen op het laatste moment veranderen, alle meest actuele informatie vind je op Spoffin.nl, social media en in onze app. De informatiebalie is open op:

  • vrijdag 26 augustus, 16.00-23.00 uur
  • zaterdag 27 augustus, 13.00-23.00 uur
  • zondag 28 augustus, 13.00-18.00 uur

Er is dit jaar geen tweede informatiepunt. 

Beslis na afloop wat je betaalt

Het overgrote deel van het programma tijdens Spoffin is vrij toegankelijk: je beslist na afloop wat je betaalt. Laat je waardering voor de artiesten blijken en geef gul in de speciale emmers die na elke voorstelling rondgaan! Vrijwel alle Spoffin-artiesten zijn professioneel en leven van hun werk. Ja, ook theatermakers moeten huur betalen en boodschappen doen!

Publieksbegeleiders

Bij elke voorstelling is ten minste één publieksbegeleider aanwezig. Je kunt bij haar/hem terecht voor vragen, net als bij de informatiebalies.

Slecht weer

Bij (dreigend) slecht weer kunnen voorstellingen worden uitgesteld, verplaatst of afgelast. Actuele informatie is steeds verkrijgbaar via de Festivalbalie op #1 Lieve Vrouwekerkhof.

Rolstoeltoegankelijkheid

Vrijwel alle festivallocaties zijn redelijk tot goed bereikbaar voor rolstoelers. Soms kan het nodig zijn de hulp van de organisatie in te roepen. Spreek in zo’n geval een publieksbegeleider, herkenbaar aan het paarse T-shirt bij de locatie aan.

Eten en drinken

Doordat Spoffin zich in de binnenstad bevindt kun je als bezoeker prima een hapje of drankje nuttigen op de terrassen van Amersfoort. Zo ben je dichtbij de voorstellingen en je drankje!

EHBO

Tijdens Spoffin zijn continu EHBO’ers aanwezig die je kunnen helpen bij eventuele problemen. Heb je hulp nodig? Spreek dan een van de Spoffin-medewerkers of een beveiliger aan. Zij kunnen zo nodig een EHBO’er oproepen. Het EHBO-punt is dit jaar volledig mobiel.

Toiletten

Voor toiletten verwijzen we naar de horeca. Combineer je bezoek met een consumptie. Daarnaast zijn er op diverse drukbezochte plekken plaskruizen.

Er zijn in 2022 geen voorstellingen waarvoor kaarten worden verkocht. Alleen voor de voorstellingen van De Luie Honden is reserveren verplicht i.v.m. het beperkt aantal bezoekers dat kan deelnemen. Zie de informatie op de betreffende pagina.

Spoffin houdt het publiek tijdens het festival op alle mogelijke manieren op de hoogte.

  • Bij de festivalbalie (#1 Lieve Vrouwekerkhof).
  • Via Twitter en Facebook geven we tips en informatie en beantwoorden we vragen.
  • Via de app TimeSquare krijg je belangrijke meldingen. Zet je pushnotificaties dus aan!
In 2023 vindt Festival Spoffin plaats van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus. Noteer je de data vast in je agenda?