De Spoffin festivalbalie vind je in Plantsoen West, nabij de Koppelpoort. Hier kun je terecht voor inhoudelijke informatie over het programma en al je andere praktische vragen. Ook vind je hier het blokkenschema en kun je het programmaboekje ophalen. Ook kun je hier Spoffin merchandise kopen, zoals tassen, vlaggen, waterflessen en het boek Amersfoort Festivalstad. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er dingen op het laatste moment veranderen, alle meest actuele informatie vind je op Spoffin.nl, social media en in onze app. De informatiebalie is open op:
  • vrijdag 27 augustus, 16.00-23.00 uur
  • zaterdag 28 augustus, 13.00-23.30 uur
  • zondag 29 augustus, 13.00-18.00 uur 
Er is dit jaar geen tweede informatiepunt. 
Beslis na afloop wat je betaalt
Het overgrote deel van het programma tijdens Spoffin is vrij toegankelijk: je beslist na afloop wat je betaalt. Laat je waardering voor de artiesten blijken en geef gul in de speciale emmers die na elke voorstelling rondgaan! Vrijwel alle Spoffin-artiesten zijn professioneel en leven van hun werk. Ja, ook theatermakers moeten huur betalen en boodschappen doen!

Publieksbegeleiders
Bij elke voorstelling is ten minste één publieksbegeleider aanwezig. Je kunt bij haar/hem terecht voor vragen, net als bij de informatiebalies.

Slecht weer
Bij (dreigend) slecht weer kunnen voorstellingen worden uitgesteld, verplaatst of afgelast. Actuele informatie is steeds verkrijgbaar via de informatieschermen bij de festivalbalie in Plantsoen West, nabij de Koppelpoort.

Rolstoeltoegankelijkheid
Vrijwel alle festivallocaties zijn redelijk tot goed bereikbaar voor rolstoelers. Soms kan het nodig zijn de hulp van de organisatie in te roepen. Spreek in zo’n geval een publieksbegeleider, herkenbaar aan het paarse T-shirt bij de locatie aan. Meer informatie over de toegankelijkheid bij locaties Elleboogkerk en St. Joseph volgt.

Eten en drinken
Doordat Spoffin zich in de binnenstad bevindt kun je als bezoeker prima een hapje of drankje nuttigen op de terrassen van Amersfoort. Zo ben je dichtbij de voorstellingen en je drankje!

EHBO
Tijdens Spoffin zijn continu EHBO’ers aanwezig die je kunnen helpen bij eventuele problemen. Heb je hulp nodig? Spreek dan een van de Spoffin-medewerkers of een beveiliger aan. Zij kunnen zo nodig een EHBO’er oproepen. Het EHBO-punt is dit jaar volledig mobiel.

Toiletten
Voor toiletten verwijzen we naar de horeca. Combineer je bezoek met een consumptie. Daarnaast zijn er op diverse drukbezochte plekken plaskruizen.


Voor enkele bijzondere voorstellingen op locatie kun je van tevoren kaartjes kopen, zowel online via de website van Spoffin (die je doorverwijst naar Stager) als in de app TimeSquare. De prijzen staan bij de voorstellingsinformatie op deze website. Je kunt tot een half uur voor aanvang van de voorstelling online je ticket kopen of reserveren. Daarna kun je alleen nog aan de deur een kaartje kopen. Let op: deurverkoop is pin only. Dit jaar is er geen kaartverkoop bij de festivalbalie. Wel kunnen we je daar helpen als je vragen hebt over kaartverkoop.

Voorverkoop online
Bij de online voorverkoop reken je af via je eigen bank met iDEAL of creditcard. Je krijgt het toegangsbewijs (voorzien van een unieke QR-code) direct per e-mail toegestuurd.Bij de ingang wordt je kaartje gecontroleerd. Heb je een smartphone, dan kun je de QR-code op je telefoon laten zien. Zo niet, druk het ticket dan zelf af en neem het mee naar de voorstelling. Heb je een smartphone, dan kun je ook de QR-code op je telefoon laten zien.
Spoffin houdt het publiek tijdens het festival op alle mogelijke manieren op de hoogte.
  • Bij de festivalbalie (Plantsoen West).
  • Via Twitter en  Facebook geven we tips en informatie en beantwoorden we vragen.
  • Via de app TimeSquare krijg je belangrijke meldingen. Zet je pushnotificaties dus aan!
In 2021 vindt Festival Spoffin plaats van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus. Noteer je de data vast in je agenda?