Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Kunstbende [NL] Winnaars Utrecht 2022

Kunstbende is hét creatieve platform voor iedereen van 13 t/m 18 jaar, een landelijke wedstrijd op zoek naar jong cultuurtalent. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende, zoals Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Kalvijn, Claudia de Breij, Stefano Keizers, Abdelkader Benali en Douwe Bob.

Spoffin selecteerde uit de voorronde van de provincie Utrecht, die in april plaatsvond, één groep en één soliste, tevens de winnaar: Estrella Smith uit Amersfoort, winnaar van de voorronde in de categorie dans. Still Us wil de actualiteiten rondom grensoverschrijdend gedrag in deze maatschappij naar voren laten komen in hun dansact. Tenslotte is er nog Mees, de winnende DJ van Kunstbende Utrecht. Hij draait tijdens de afterparty van Spoffin.

 Kunstbende Utrecht

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2022
Genre: dans
Duur: 30 minuten
Taal: NL
Leeftijd: 8

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 27 aug 2022 18.30-19.00 #1 Lieve Vrouwekerkhof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.