Spoffin zoekt vrouwen voor voorstelling


De femme à FEMMES by Beoit Eliot

Het visuele danstheater 'De femme à FEMMES’ van de Franse choreografe Lea Dant is een doorlopend project, opgevoerd door groepen lokale vrouwen in verschillende landen en in iconische stedelijke ruimtes. Tijdens het straat- en locatietheaterfestival Spoffin dat dit jaar op 22 - 24 augustus wordt georganiseerd, vormt het Lieve Vrouweplein het podium voor de voorstelling van Dant.

Spoffin is op zoek naar vrouwen die aan deze bijzondere voorstelling mee willen werken. De bedoeling is dat deze vrouwen in een periode van ruim twee weken onder leiding van Dant en haar assistente gezamenlijk een voorstelling maken die op hun eigen verhalen, gevoelens en intuïties is gebaseerd.

De workshops worden gehouden in het Eemhuis aan het Eemplein, in de weekenden van 10 en 11 augustus en 17 en 18 augustus en op de tussenliggende dinsdag- en donderdagavonden. De uiteindelijke voorstellingen vinden op 22 en 23 augustus in de vroege avond plaats.

Deelname is gratis. Danservaring is niet nodig.
Interesse? Mail naar femmes@spoffin.nl.

Noot voor de redactie:
Je kunt contact opnemen voor meer info met twee van de deelnemende vrouwen/productie-assistenten via lievevrouw2019@gmail.com of femmes@spoffin.nl

  25-07-2019

 Spoffin
 Lea Dant

Ga terug