Infoavond workshops en deelname Azalaï


Optocht van mythische figuren uit Marokko met poppen van wel 5 meter hoog. Doe je ook mee?

Meedoen aan een magische parade met gigantische, mythologische poppen uit Marokko? En hiervoor workshops percussie, dans of poppenspel volgen? Kom dan 16 augustus naar onze informatieavond over de Parade Azalaï. Jongens en meisjes, mannen en vrouwen: iedereen is welkom!

De openingsvoorstelling van Festival Spoffin is dit jaar de sprookjesachtige voorstelling Azalaï van het Marokkaanse gezelschap Collectif Eclats de Lune. Acrobaten en muzikanten van de groep begeleiden de indrukwekkende stoet met poppen van wel 4 à 5 meter hoog en doen dit graag samen met inwoners. Zij nodigen daarvoor met name graag jongeren uit de wijken Kruiskamp en Liendert uit. De optocht vertrekt tijdens Spoffin twee maal vanaf het Neptunusplein.

Informatiebijeenkomst 16 augustus
Ben je nieuwsgierig en wil je weten of meedoen met de parade ook iets voor jou is? Lijkt het je leuk om twee dagen voor het festival workshops te volgen of ken je anderen die geïnteresseerd kunnen zijn in dit bijzondere project? Donderdag 16 augustus is er tweede informatiebijeenkomst in De Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30 in Amersfoort. We beginnen om 20.00 uur en iedereen is welkom. Aanmelden via azalai@spoffin.nl is handig, maar niet noodzakelijk.

Workshops en voorstellingen in augustus
Collectif Eclats de Lune komt twee dagen voor Festival Spoffin naar Amersfoort en organiseert verschillende workshops op het gebied van percussie, dans en poppenspel op woensdag 22 en donderdag 23 augustus. De tijden zijn in overleg.
Deelnemers spelen vervolgens mee tijdens Spoffin’s openingsvoorstelling op vrijdag 24 augustus en tijdens een tweede parade op zaterdag 25 augustus.
De optocht vertrekt vrijdag om 19.00 en zaterdag om 15.30 vanaf het Neptunusplein en eindigt op de Hof.

Meer over het Marokkaanse gezelschap Collectif Eclats de Lune en hun wonderbaarlijke project Azalaï lees je op www.spoffin.nl

  04-07-2018

 Meer over Collectif Eclats de Lune en Azalaï
 Festival Spoffin

Ga terug