Collectif Éclats de Lune [MA] Azalaï

Acrobaten en muzikanten uit Marokko én Amersfoortse jongeren uit de wijken Liendert en Kruiskamp begeleiden deze sprookjesachtige parade met gigantische poppen en een verbazingwekkende dromedaris. Een stoet die bij iedereen die hem ziet een onuitwisbare indruk achterlaat. Je kunt verschillende mythische figuren in de optocht herkennen. Zoals de legendarische Aisha Quandisha, volgens de overlevering de stichtster van Marrakech.
In deze magische optocht nemen professionele artiesten alle essentiële rollen op zich, aangevuld met zo 20 Amersfoortse vrijwilligers. De professionals komen twee dagen voor Spoffin naar Amersfoort en geven dan workshops percussie, dans en poppenspel aan de jongeren, zodat zij volop kunnen meedoen.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2018   Van oor tot oor
Genre: parade
Duur: 60 minuten
Taal: -
Leeftijd: AL

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 24 aug 2018 19.00-21.00 #19 Route Neptunusplein naar Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 15.30-17.30 #19 Route Neptunusplein naar Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.