Volg workshops en doe mee met Azalaï!


Collectif Eclats de Lune met de parade Azalaï

Meedoen aan een magische parade met gigantische, mythologische poppen uit Marokko? En hiervoor workshops percussie, dans of poppenspel volgen? Kom dan 16 augustus naar de tweede informatieavond over de parade Azalaï. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

De openingsvoorstelling van Festival Spoffin is dit jaar de sprookjesachtige voorstelling Azalaï van het Marokkaanse gezelschap Collectif Eclats de Lune. Acrobaten en muzikanten van de groep begeleiden de indrukwekkende stoet met poppen van wel 4 à 5 meter hoog en doen dit graag samen met inwoners van de stad. Zij nodigen voor de workshops en parade alle Amersfoorters vanaf 18 jaar uit en in het bijzonder mannen en vrouwen uit de wijken Kruiskamp en Liendert: de optocht vertrekt tijdens Spoffin twee maal vanaf het Neptunusplein.

Informatiebijeenkomst 16 augustus

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of meedoen met de parade ook iets voor jou is? Lijkt het je leuk om twee dagen voor het festival workshops te volgen of ken je anderen die geïnteresseerd kunnen zijn in dit bijzondere project? Donderdag 16 augustus is er tweede informatiebijeenkomst in De Witte Vlinder aan de Van Galenstraat 30 in Amersfoort. We beginnen om 20.00 uur en iedereen is welkom. Aanmelden via azalai@spoffin.nl is handig, maar niet noodzakelijk.

Workshops en voorstellingen in augustus

Collectif Eclats de Lune komt twee dagen voor Festival Spoffin naar Amersfoort en organiseert verschillende workshops op het gebied van percussie, dans en poppenspel op woensdag 22 en donderdag 23 augustus. De tijden zijn in overleg.
Deelnemers spelen vervolgens mee tijdens Spoffin’s openingsvoorstelling op vrijdag 24 augustus en tijdens een tweede parade op zaterdag 25 augustus.
De optocht vertrekt vrijdag om 19.00 en zaterdag om 15.30 vanaf het Neptunusplein en eindigt op de Hof.

  01-08-2018

 Meer over Collectif Eclats de Lune en Azalaï
 Download inschrijfformulier

Ga terug