Spoffin Circle: schuif aan bij artiesten voor een mediterraan festivaldiner


Schuif aan bij de artiesten en geniet mee van een mediterraan festivaldiner.

De meeste voorstellingen tijdens festival Spoffin, van 25 tot en met 28 augustus in en om de Amersfoortse binnenstad, zijn nog steeds vrij toegankelijk. De organisatie vraagt het publiek na afloop om een vrijwillige bijdrage. Zogenoemde mansers lopen rond met emmertjes om geld op te halen voor de artiesten. Draag je Spoffin een warm hart toe? Je kunt je ook als vriend van het festival aansluiten bij Spoffin Circle!

Als vriend van Spoffin ben je altijd als eerste op de hoogte van het het laatste nieuws en ontvang je allerlei leuke extraatjes. Wat je als vriend kunt verwachten, is afhankelijk van het bedrag dat je doneert. Je vindt de verschillende mogelijkheden op Spoffin Circle. Wat dacht je bijvoorbeeld van dineren met de artiesten? Je kunt op één van de festivaldagen aanschuiven bij de artiesten en genieten van een maaltijd van onze cateraar Butifarra in De Observant: heerlijk authentieke mediterrane gerechten, uit de mobiele festivalkeuken. Reserveer een plekje via circle@spoffin.nl. Ook kunnen vrienden na afloop van het festival een prachtig fotoboek met de mooiste foto’s van Spoffin ontvangen en krijgen zij een vrijkaartje voor de Spoffin Amuses 2017, de spetterende openingsavond in theater Flint.

Wat doet Spoffin met het geld van de vrienden? Alle artiesten die optreden tijdens Spoffin zijn professionals, die leven van hun werk. De festivalorganisatie gebruikt de donaties om de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren. Word vriend en haal tijdens het festival de unieke Spoffin Circe-button bij de balie.

  11-08-2016

 Spoffin Circle
 Festival Spoffin

Ga terug