Culinair voorproefje Spoffin en Theater Terras bij restaurant De Vereeniging


Gastkoken bij De Vereeniging: op donderdag 8 mei met een gezamenlijk team van Spoffin en Theater Terras. © Eten bij De Vereeniging

Restaurant De Vereeniging aan de Kleine Koppel in Amersfoort biedt elke maand gastkoks de gelegenheid hun favoriete gerechten te serveren aan een groot publiek. Het gastkoken staat donderdag 8 mei in het teken van street food: straattheaterfestivals Spoffin en Theater Terras openen dan op culinaire wijze hun nieuwe seizoen.

Het gezamenlijke team van de twee Amersfoortse festivals schotelt hun publiek tijdens het gastkoken op 8 mei een verrassend en eigenwijs menu voor, met als thema street food tapas. Er zijn gerechten met vlees en vis, maar ook aan de vegetariërs is gedacht. De kleuren van de festivallogo’s komen in diverse gerechten terug. Gasten mogen zelf op ontdekkingstocht door De Vereeniging om de verschillende gerechten te proeven. Onbeperkt tapas eten en dat met een culturele twist, zoals je van Spoffin en Theater Terras mag verwachten.

Aanschuiven kan vanaf 17.30 uur. Wil je zeker weten dat je er ook bij kunt zijn? Reserveren is gewenst. Kaarten à € 19,50 per persoon voor een drie-gangendiner (exclusief drankjes) zijn eenvoudig te bestellen via de website van festival Spoffin: www.spoffin.nl/gastkoken/.

  27-04-2014

 Kaarten reserveren
 Eten bij De Vereeniging

Ga terug