Draag je Spoffin een warm hart toe? Word vriend en sluit je aan bij Spoffin CIRCLE! Het geld van de vrienden wordt gebruikt om de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren. Als vriend ben je altijd als eerste op de hoogte van het het laatste nieuws en ontvang je allerlei leuke extraatjes!


  • Haal tijdens het festival de unieke Spoffin CIRCLE-button bij de balie.

  • Toegang tot de exclusieve voorverkoop van tickets voor de locatievoorstellingen één week voorafgaande aan de reguliere voorverkoop.

  • Exclusieve mogelijkheid voor leden van Spoffin CIRCLE: dineren met de artiesten! Als lid mag je voor  15 p.p. aanschuiven bij de artiesten op één van de festivaldagen en genieten van de maaltijd van cateraar Butifarra in De Observant. Je mag een vriend of vriendin meenemen. Reserveer een plekje via circle@spoffin.nl.


Je kan vriend worden voor  25,  50 of  100. Bovenstaande ontvang je altijd, maar ben je vriend voor  50 euro ontvang je een kaartje voor één van de locatievoorstellingen. Bij  100 krijg je daar ook nog een maaltijd tijdens het festival van cateraar Butifarra in De Observant bij.

Je bijdrage wordt jaarlijks in september automatisch geïncasseerd op basis van een machtiging. Je vriendschap geldt voor een jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij per e-mail opgezegd vóór 20 augustus. Het bedrag dat je gekozen hebt, kan na de eerste afschrijving gewijzigd worden door een e-mail te sturen naar circle@spoffin.nl.

Wist je dat Stichting Zomertheater Amersfoort de status culturele ANBI heeft? Hierdoor is je gift aan ons voor 125% aftrekbaar voor de belasting. Voor ondernemingen die onder de vennootschapsbelastingen vallen is de gift voor 150% aftrekbaar.

Vragen over Spoffin Circle? Stuur dan een mailtje naar circle@spoffin.nl.
Wil je de vriendschap beëindigen? Stuur dan een mail naar circle@spoffin.nl en we stoppen met het afschrijven van jouw bijdrage.