Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Het Wilde Oog [NL] Spakenburg Meets The World

Na een succesvolle expositie in 2020 in het Mondriaanhuis waarin de dialoog werd gevoerd tussen de Spakenburgse Diva’s en Piet Mondriaan, nodigden Hans Lemmerman en Inge van Run van Het Wilde Oog als vervolg hierop zes kostuumvormgevers uit voor het project ‘Spakenburg Meets The World’.

Hun opdracht: maak een kostuum met een Spakenburgse techniek uit visserij en klederdracht als inspiratie. De ontwerpen worden gedragen door achttien mannen uit drie domeinen: Medelanders, Amersfoortse Cultuurdragers en nationale theatermakers die baanbrekend werk hebben verricht op de podia.

In katoendrukkerij De Volmolen (Plantsoen Noord 2) is gelijktijdig een parallelexpositie van Het Wilde Oog te zien, die van 16 juli tot en met 9 oktober 2022 geopend is. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur. Zie www.dekatoendrukkerij.nl/exposities voor meer informatie.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amersfoort, Gemeente Bunschoten, KF Heinfonds, Carel Nengermanfonds, Fentener van Vlissingenfonds en Sociaal Cultureel Fonds De Amersfoortse.

 Het Wilde Oog

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2022
Genre: theatrale fotografie
Duur: 0 minuten
Taal: NL
Leeftijd: ALL

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 26 aug 2022 12.00-17.00 #9 Rietveldpaviljoen, Zonnehof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 27 aug 2022 12.00-17.00 #9 Rietveldpaviljoen, Zonnehof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 28 aug 2022 12.00-17.00 #9 Rietveldpaviljoen, Zonnehof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.