Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Daphne Gakes [NL] Ik Daphne Gakes

Het boek 'Ik Jan Cremer' zette begin jaren zestig Nederland op zijn kop. Cremer kleurde buiten de lijntjes met een stoer jongensverhaal dat ging over seks, rock & roll en de wereld ontdekken. Daphne was dertien toen ze het boek onbedoeld vond, ze las het met rode oortjes. Haar leek Jan Cremer zijn veel interessanter dan haar moeder zijn. En dat was het ook!

‘Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild – vol seks, drugs en rock & roll – of kalm – met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

 Ik Daphne Gakes

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: one-womanshow
Duur: 60 minuten
Taal: NL
Leeftijd: 16+

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 27 aug 2021 22.00-23.00 #4 Mooierstraat (achter Mondriaanhuis) € 12,50 - bestel nu iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 28 aug 2021 20.00-21.00 #4 Mooierstraat (achter Mondriaanhuis) € 12,50 - bestel nu iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 28 aug 2021 22.00-23.00 #4 Mooierstraat (achter Mondriaanhuis) € 12,50 - bestel nu iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.