Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Gracie and Cristian [IE/ES] Fling

Met technieken uit hoelahoep, acrobatiek, hoepelduiken en jongleren en met behulp van een gemeenschappelijke bewegingstaal, onderzoekt 'Fling' de twee verschillende betekenissen van dit woord. Ten eerste in de letterlijke zin van het gooien van hoepels en het rondslingeren van lichamen en ten tweede 'een korte periode van plezier of wild gedrag'. 'Fling' toont een speelse relatie van twee verschillende mensen uit verschillende werelden en hoe ze met elkaar omgaan. Met thema's als territorium en persoonlijke ruimte neemt deze show ons mee door emoties van frustratie, kalmte en hoe we met een andere persoon kunnen 'zijn'. Deze show maakt slim gebruik van schaduwen en silhouetten om een ​​vleugje magie toe te voegen.

Gracie&Cristian is een nieuwe samenwerking tussen de Ierse hoelahoeper Gracie May Marshall en de Spaanse acrobaat Cristian Fierro. Ze ontmoetten elkaar in Madrid en een samenwerking was geboren, eerst als circusnummer en beetje bij beetje, na cabarets en festivals, als een show van dertig minuten. Cristian en Gracie vormen een mooi en eerlijk duo dat samen hun eigen taal creëert die even toegankelijk als leuk en origineel is.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: circus
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd:

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 28 aug 2021 21.00-21.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.