Vier voorstellingen Amersfoorts Theater Terras in het Openluchttheater


Mobil & Casier spelen B.V. Natuur. Foto: Wim Lanser

Hoewel eerder dit jaar werd aangekondigd dat Spoffin en Amersfoorts Theater Terras niet door zouden gaan in de vorm zoals we die kenden, is er nu goed nieuws vanuit Amersfoorts Theater Terras: ineens was daar weer speelruimte voor locatietheater! Om dit goede nieuws te vieren heeft Amersfoorts Theater Terras op zaterdag 15 en zaterdag 29 augustus vier voorstellingen geprogrammeerd in het Openluchttheater in Amersfoort.

B.V. Natuur
Op zaterdag 15 augustus speelt Compagnie Mobil de voorstelling B.V. Natuur. Het milieu wordt bedreigd, bossen staan in het brand, het zeewater stijgt. Maakt u zich geen zorgen, want de mannen van B.V. Natuur helpen een handje met hun groene vingertjes. Is de natuur een ver van uw bed show? Geen probleem! Aat en Karel halen de natuur terug naar uw evenement. Met hun koddige kraanwagen bouwen zij een boom versie 2.0. Is de natuur maakbaar? B.V. Natuur is coming to rescue. Pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dansje tijdens het schaften. Natuur zonder vieze handen, lekker praktisch en met weinig kans op uitsterven. Aat & Karel proberen de natuur in een kunstwerk te vatten, maar richten tegelijk onherstelbare schade aan.

Shake, Shake, Shake
Op zaterdag 29 augustus staat de voorstelling Shake, Shake, Shake van De Dansers op het programma. Shake Shake Shake is een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling. Een live band van dansers en muzikanten zingt over vastzitten en losschudden, de top najagen en de bodem raken. De één vliegt over de ander zijn instrumenten en even later zijn ze verwikkeld in een poëtisch dansduet. Een rock en roll ritueel, met muziek als motor en bezieling als brandstof.

Reserveren
Beide voorstellingen worden twee keer per dag gespeeld, om 16:00 uur en om 21:00 uur. Anders dan voorgaande edities van Amersfoort Theater Terras dient er vooraf een zitplaats te worden gereserveerd. Uiteraard blijven de voorstellingen gratis toegankelijk. Reserveren kan via onderstaande link.

  31-07-2020

 Zitplaats reserveren
 Amersfoorts Theater Terras

Ga terug