Word vrijwilliger bij Spoffin!

Heb je zin om deze zomer te komen helpen bij Festival Spoffin? Dat kan! Het internationale festival voor straat- en locatietheater neemt op 23, 24 en 25 augustus de binnenstad van Amersfoort over, en de organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende functies.

Als vrijwilliger bij festival Spoffin maak je deel uit van een klein hecht vrijwilligersteam. Met deze gezellige, toegankelijke club vrijwilligers maak je de straten van Amersfoort Spoffin-proof! Er zijn verschillende functies beschikbaar, waaronder publieksbegeleider, kassamedewerker of chauffeur. Ook is het festival op zoek naar helden in de horeca bij de catering en naar sterke bouwers en brekers voor de op- en afbouw van het festival.

Tegenover jouw enthousiaste inzet als vrijwilliger zet Spoffin een supergezellig weekend. Je mag gratis naar alle voorstellingen en ervaart het straattheater van dichtbij. Uiteraard zorgt het festival ook voor lekker eten en drinken. Kortom: een superleuk weekend vol kunst en cultuur!

Meer informatie over alle vrijwilligersfuncties en aanmelden vind je op de website van KEES Cultuurvrijwilligers, www.keescultuurvrijwilligers.nl. Bij vragen kun je Hanneke en Carolien een mailtje sturen via spoffin@keescultuurvrijwilligers.nl. We hebben er nu al zin in om samen met jou een mooi festival neer te zetten!

  29-07-2019

 Spoffin
 Kees Cultuurvrijwilligers

Ga terug