De podiumkunsten presenteren dáár waar het publiek is: op straten en pleinen, in parken en op andere plekken in de openbare ruimte. Spoffin is een internationaal festival voor buiten- en locatietheater dat zich sinds 2010 jaarlijks in het laatste weekeinde van augustus afspeelt tegen het decor van de Amersfoortse binnenstad.

Ja, ik wil graag zo’n paarse vlag!

Wie aan Festival Spoffin denkt, ziet paars. Paars is de huiskleur van het festival. Veel Amersfoorters hebben de rood-witte Amersfoortse vlag buiten hangen. Jij ook? Of heb je wel een vlaggenmast maar nog geen vlag? Spoffin biedt Amersfoortse binnenstadsbewoners en -ondernemers de paarse versie van de welbekende Amersfoortse vlag aan. Zodat we de hele binnenstad van Amersfoort paars kunnen kleuren de laatste week van augustus. De week waarin professionele artiesten vanuit heel Europa naar onze stad komen en Spoffin de straten met voorstellingen vult!

Let op: deze actie geldt alleen voor binnenstadsbewoners en -ondernemers in Amersfoort (postcode: 3811) en voor het Eemplein.


Ik ontvang een vlag in bruikleen van Festival Spoffin en accepteer daarmee de volgende voorwaarden:

  • De vlag wordt elk jaar uiterlijk opgehangen op de maandag vóór Festival Spoffin.

  • De vlag blijft elk jaar hangen tot minimaal de maandag ná Festival Spoffin.