Een workshop voor bedrijven tijdens Spoffin 2016.

Kunst en cultuur sponsoren? Traditioneel gaat dat zo: u geeft geld en krijgt daar als het goed is naamsvermelding en/of VIP-plaatsen voor terug. Spoffin is ervan overtuigd dat het anders kan. Wij willen cultuur en bedrijfsleven op een innovatieve manier met elkaar verbinden en proberen graag samen met u nieuwe manieren van sponsoren en samenwerken uit.

Ontmoeting, workshops en uitwisseling

Spoffin artiesten werken vaak met minimale middelen, in direct contact met publiek en maken voortdurend de afweging tussen artistieke kwaliteit en publieksgerichtheid. Wij geloven dat ontmoetingen met deze artiesten en inzicht in hun manier van werken en produceren veel kan betekenen voor bedrijven die – bijvoorbeeld – op zoek zijn naar vernieuwende manieren van ondernemen of het innoveren van hun werkwijze en aanpak.

Daarom kiest Spoffin ervoor bedrijven – naast de traditionele manier van sponsoring – ook de gelegenheid te geven zich op een andere manier met het festival te verbinden. U kunt denken aan ontmoetingen en workshops samen met artiesten, uitwisselingsmogelijkheden, speciale festivalroutes en bijzondere kijkjes achter de schermen.

Contact

partners@spoffin.nl

Dink van Ginkel
(033) 451 92 92