Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

UliK Robotic Circus [DE] Salto Robotale

'Salto Robotale’ is een modern eerbetoon aan de traditionele circuswereld en het circus in het bijzonder. Het vertelt het verhaal van een circusgezelschap, op weg naar de moderne tijd. Een nieuwe, sensationele attractie wordt gepresenteerd: een industriële robot.

Dit nieuwe wilde machinemonster moet nu worden getemd, getraind en tot een sensationele nieuwe act gemaakt. Iedereen claimt de robot voor zichzelf en zijn eigen discipline. Oude disciplines worden aangepast en er ontstaat iets unieks.

‘Salto Robotale’ ontwikkelt een geheel eigen charme en poëzie, die het publiek niet zou verwachten. Artistiek, jongleren, partneracrobatiek, Chinese paal- en luchtacrobatiek worden gecombineerd met verwijzingen naar strips, films en videogames. Deze combinaties zijn niet willekeurig, maar onvermijdelijk!

Ook de muziek is breed: naast bekende filmmuziek en popsongs uit verschillende fasen van de rock- en popgeschiedenis worden verschillende geluiden uit videogames en films gebruikt. Dit spektakel is spannend en een uitdaging voor alle zintuigen en vol verrassingen! Geniet van UliK Robotic Circus - ‘Salto Robotale’, 's werelds eerste circus met een industriële robot als castlid! Hoogwaardig artistiek ontmoet een mens-machine met een ziel.

 UliK

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2022
Genre: acrobatische dans
Duur: 55 minuten
Taal: -
Leeftijd: 8

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 27 aug 2022 15.00-15.30 #3 Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 27 aug 2022 18.00-18.30 #3 Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 28 aug 2022 16.00-16.55 #3 Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.