Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Holektiv Eva Stará [CZ] MASS

Deze zomer werkt Eva Stará werkt op uitnodiging van Spoffin samen met regisseur Jindřiška Křivánková een week lang in residentie aan de buitenversie van MASS, die tijdens Spoffin in première gaat. Stará speelde in 2021 met Holektiv The Aviatrices op Spoffin. Křivánková was in 2016 te gast op het festival met de veelbesproken voorstelling Antiwords van Spitfire Company.

In het MASS-project richten Stará en Křivánková zich op het onderzoek naar het thema zelfbewustzijn en zelfbeschikking. Ze analyseren de middelen en methoden die wij als mensen gebruiken om onze eigen realiteit en identiteit op te bouwen in de context van de huidige samenleving.

Hoe analyseren en beoordelen we onszelf? Welke dingen helpen ons om echt trouw te zijn aan onszelf zonder alleen maar de verwachtingen van anderen in te vullen?

We maken allemaal deel uit van een massa, we worden allemaal beïnvloed door de beelden om ons heen en ondanks al onze vergeefse pogingen en strijd om origineel te zijn, worden we allemaal onderdeel van een verenigde massa die bestaat uit alle andere wezens.

 Holektiv

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2022
Genre: dans
Duur: 45 minuten
Taal: -
Leeftijd: 12

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 26 aug 2022 18.00-18.45 #2 Paternosterstraat beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
vri 26 aug 2022 20.00-20.45 #2 Paternosterstraat beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.