Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Clou Dance Company [NL] Parpar

Parpar is Hebreeuws voor vlinder, en de vlinder is een metafoor voor vrijheid. Je vrij voelen is een waardevolle ervaring die vraagt om kwetsbaarheid, autonomie en vertrouwen. De voorstelling 'Parpar' leidt haar publiek door zo'n ervaring waarin conflict, dubbelzinnigheid, sensatie en liefde gevoeld worden. Het publiek wordt hiermee verleidt tot associëren. Na de voorstelling gaat Clou Dance Company bij animo graag in dialoog om ervaringen, herkenningspunten en eigen interpretaties te delen.

'Parpar' is een interactief dansduet in de openbare ruimte. Clou Dance Company speelt niet letterlijk, maar wel figuurlijk dicht op de huid van het publiek. De groep is gericht op het meegeven van een ervaring op een bijzondere locatie, waarin verbinding met het publiek centraal staat. In 'Parpar' is het publiek een belangrijk onderdeel van de voorstelling. De dansers bepalen de vrijheid van het publiek, het publiek bepaalt de vrijheid van de dansers. Zonder hen is er geen voorstelling, waardoor iedere voorstelling op zichzelf staand is.

 Clou Dance Company

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: dans
Duur: 40 minuten
Taal: -
Leeftijd:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zon 29 aug 2021 17.30-18.10 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.