Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Lucky Fonz III [NL] concert

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’.

Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als publiek en leidde tot een zegetour langs uitverkochte clubzalen vol hartstochtelijke fans.

Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ‘In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows. Ook op TV maakte hij furore; oa. als muziekkenner bij programma als DWDD en Pauw, als deelnemer van De Slimste Mens. Als schrijver publiceerde Lucky Fonz III diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus The Secret Diary of Nora Plain, door The New York Times omschreven als “a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession”.

Dit optreden wordt georganiseerd in samenwerking met FLUOR. Tickets voor Lucky Fonz III zijn verkrijgbaar via de website van FLUOR.

 FLUOR

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: muziek
Duur: 45 minuten
Taal: NL
Leeftijd:

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 27 aug 2021 21.00-21.45 #6 Binnenplaats De Observant € 11,50 - bestel nu iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
vri 27 aug 2021 23.00-23.45 #6 Binnenplaats De Observant € 11,50 - bestel nu iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.