Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Guido van Hout en Arthur Wagenaar [NL] Sounds Like Juggling

Vliegende shakers, zoemende stokken, rollende speakers… Zo heb je jongleren nog nooit gehoord, en muziek nog nooit gezien! Componist Arthur Wagenaar en jongleur Guido van Hout bundelen hun krachten, en laten muziek en jongleren tot iets heel nieuws versmelten. Dankzij zelfgebouwde instrumenten wordt jongleren muziek, en maak je muziek door te jongleren. Zo ontstaat een heel nieuw genre, uniek in Nederland.

De vier spelers zijn tegelijk jongleur en muzikant. Naast van Hout en Wagenaar spelen Aleš Hrdlička en Clara de Mik. Eindregie is in handen van Joeri Vos (Veenfabriek, tevens coproducent). 'Sounds Like Juggling' draait om patronen. In jongleren, in muziek, in het leven. De kracht en de schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen, en vooral het doorbreken van patronen. Een kunst die belangrijker is dan ooit. 'Sounds Like Juggling' is een fantastisch circus van beweging en klank, waar de spelregels voortdurend veranderen en niets onmogelijk is.

 Sounds Like Juggling

(1 review)


SPOFFIN 2021
Genre: jongleren & muziek
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zon 29 aug 2021 15.00-15.30 gratis reserveren iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 29 aug 2021 17.00-17.30 gratis reserveren iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Marjanne Z. – 29-08-2021 19:31

Heel speels gedaan en ook nog verrassend muzikaal. Vakman/vrouwschap!

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.