Covid-19 informatie
Spoffin presenteert het programma voor 2022 onder voorbehoud van eventuele beperkende maatregelen van de overheid.

Directie en Co [NL] Life is short. Buy that dress.

Heb jij ook wel eens zo’n moment van mijn-klerenkast-is-overvol maar-ik-heb-NIKS-om-aan-te-trekken? In 'Life is short. Buy that dress.' zet Directie&Co met een kleurrijk spektakel het publiek aan tot reflecteren over de door de mode-industrie aangewakkerde kleding-koop-gekte van goedkope kleding, die na een paar keer dragen eigenlijk alweer off-trend en afgedragen is. En die torenhoge bergen kledingafval produceert, waarvan we geen idee hebben wat we hiermee moeten doen.

'Life is short. Buy that dress.' is een beeldende danstheatervoorstelling over wegwerpkleding, over ikikik! en overconsumptie met een enorme berg textiel in de hoofdrol. Een verhaal over de hang naar schoonheid, gezien en verteld door de kleren van deze wereld. De wereld verdrinkt in onze kleren die worden weggegooid.

Een gigantisch kledingoverschot komt tot leven in 'Life is short. Buy that dress.' Het wordt gestapeld, vliegt door de lucht, vermenigvuldigt zich, in zakken gepropt, georganiseerd, getrokken, gescheurd, gedragen, geidoliseerd, gedoneerd en afgedankt. Waarbij de vrouw zelf er ook niet zonder kleerscheuren vanaf komt.

 Directie & Co

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2021
Genre: danstheater
Duur: 30 minuten
Taal: NL
Leeftijd:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 28 aug 2021 16.30-17.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 28 aug 2021 19.30-20.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 29 aug 2021 14.30-15.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 29 aug 2021 17.30-18.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.