Herman Rensenbrink

Ben je op zoek naar een boeiende en leuke werkervarings- of stageplek? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Spoffin is een internationaal festival voor straat- en locatietheater in Amersfoort. Het bestaat sinds 2010 en trekt jaarlijks zo'n 45.000 bezoekers.
In 2019 is de tiende editie van Spoffin van vrijdag 23 tot en met zondag 26 augustus. Het festivalprogramma bevat zo'n 30 grote en kleinere acts: van straattheater, circus, muziek en mime tot locatietheater en installaties. Samen goed voor meer dan 150 optredens. Onze artiesten komen uit alle hoeken van Europa (en soms daarbuiten).

Naast de programmering voor het publiek hebben we een uitgebreid gedeelte voor professionals en programmeurs van over de hele wereld.

We hebben in 2019 drie plekken voor studenten of afgestudeerden van relevante HBO- of universitaire opleidingen. De vacatures zijn op het gebied van productie, marketing en communicatie en zakelijk.

Werkzaamheden marketing en communicatie

Je werkt nauw samen met de coördinator marketing en sales en ondersteunt de coördinator communicatie tijdens en voor het festival. Je beheert de online kanalen, denkt mee over marketingacties en -activiteiten, de communicatiestrategie, de opmaak van flyers, posters en festivalkrant en over de inzet van social media. Kun je goed schrijven, dan komt dit ook zeker van pas.

Werkzaamheden productie

De taken zijn gevarieerd. In samenwerking met de uitvoerend producent ben je de contactpersoon voor de artiesten, locaties en partners. Je bent betrokken bij het vergunningstraject, de logistiek, budgetbewaking en praktische organisatie van het festival.

Werkzaamheden zakelijk

Je werkt samen met de zakelijk leider van het festival en ondersteunt bij contracten met artiesten, de geldstromen tijdens het festival, budgetbewaking, samenwerkingen met horeca en andere partners en subsidie-aanvragen.

Vereisten

Zelfstandig werken, talen (in elk geval Nederlands en Engels) spreken én schrijven, accuraat, creatief, sociaal.


Wij bieden jou

- Een uitdagende en gevarieerde stageplek
- Een klein team waarin je intensief samenwerkt en veel zelfstandige taken zal krijgen
- Ruimte voor verdieping en ontwikkeling
- Ondersteuning door mensen die al jaren werkzaam zijn in het veld
- Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld
- Een stagevergoeding


Wij leren jou

- Werken in Excel
- Werken in een content managementsysteem
- Werken met professionele artiesten
- Werken met vrijwilligers
- Werken in een klein dedicated team
- Werken in een digitale omgeving

De duur en periode van de stage kunnen in overleg worden vastgesteld. Wel is het een pré als je beschikbaar bent in de zomer.

Belangstelling?

Ben je leergierig, enthousiast, weet je van aanpakken en ben je nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van een internationaal evenement?
Neem voor meer informatie contact op met Mirte Droogers en/of stuur je motivatiebrief met CV voor 1 januari 2019 naar vacature@spoffin.nl.

Festival Spoffin