Foto: Henry Krul

Pitch of Plans: informatie voor artiesten

Tijdens de Spoffin PRO meeting geven we artiesten de ruimte om hun plan voor een toekomstige buitenproductie te presenteren: de Pitch of Plans. Een levendige en snelle line-up van frisse en nieuwe ideeën voor toekomstige voorstellingen in de straten van Europa. Artiesten krijgen de kans om plannen voor nieuw werk voor volgend jaar en daarna te presenteren op zondag 27 augustus, voor een publiek van festivalorganisatoren vanuit heel Europa.

In maximaal 3 minuten kunnen artiesten vertellen, tonen of laten horen wat het publiek in 2018 en daarna kan verwachten. Na de pitch zullen we een ‘meet while we eat’ organiseren met alle artiesten en professionals. Op deze manier hopen we mogelijkheden te creëren voor creaties, co-producties, residenties en speelplekken.

Je inschrijven voor de pitch of plans is kosteloos. Spoffin zal zorgen voor een vlotte set-up met een geluidssysteem, een beamer, een microfoon en een lunch. We zullen maximaal 15 pitches presenteren en we zullen proberen om een grote verscheidenheid aan ideeën te laten zien. Alle pitches zijn in het Engels!