Programma Spoffin in gratis iPhone-app


VivaFestival

Stel je eigen, persoonlijke Spoffin-programma samen met de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke festivalapp van dit moment: VivaFestival. Zo hoef je geen enkele favoriete voorstelling te missen tijdens Spoffin 2011. Met deze superhandige gratis festivalapp (geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch) heb je alle informatie over Spoffin altijd bij de hand.

VivaFestival is overzichtelijk, duidelijk, compleet en eenvoudig in gebruik. De nieuwe app biedt bezoekers van festival Spoffin het programma op basis van artiest, locatie of tijd. Vanuit elk programmaoverzicht kun je je favorieten kiezen en heel gemakkelijk je persoonlijke festivalprogramma samenstellen. Dankzij integratie met Google Maps ga je snel en zonder zoeken van de ene naar de andere festivallocatie in Amersfoort.

De app levert altijd het meest actuele programma, inclusief de laatste wijzigingen, compleet met alle aanvangstijden, speelduur, genre, entreeprijzen, minimumleeftijden, enzovoorts. VivaFestival actualiseert alleen de gegevens die zijn gewijzigd. Daardoor kost een update meestal maar enkele seconden.

Alfred Konijnenbelt van CoMedia uit Amersfoort, tevens directeur van festival Spoffin en doorgewinterd festivalganger, heeft al zijn expertise ingezet bij het ontwikkelen van het concept voor VivaFestival.

De app is bruikbaar voor meer dan één festival en geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch. Bij VivaFestival krijg je nu het volledige programma van Spoffin gratis meegeleverd. Andere festivals zijn in de toekomst als in-app purchase verkrijgbaar.

VivaFestival is te downloaden via de App Store van Apple. Geïnteresseerde festivals kunnen contact opnemen met de makers via www.vivafestival.eu. De software voor VivaFestival is ontwikkeld door Fred Zuijdendorp (zdndrp) en de vormgeving is van de hand van Eric Hammink (Hammink Design BNO).

  30-07-2011

 Download VivaFestival in App Store
 VivaFestival

Ga terug