Voorbereidingen Spoffin 2011 in volle gang

De zeer succesvolle eerste editie van Spoffin in augustus 2010 is achter de rug. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de tweede editie al in volle gang. Noteer de datum vast in je (nieuwe) agenda: Festival Spoffin 2011 vindt plaats van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus 2011.

Artistiek leider Alfred Konijnenbelt heeft samen met een aantal programmascouts festivals in heel Europa bezocht om ook in 2011 het beste op het gebied van straat- en locatietheater naar Amersfoort te kunnen halen. Daarnaast zijn er contacten gelegd met theater- en muziekgroepen uit Noord- en Oost-Europa, waarop Spoffin de komende jaren de focus legt.

OFF
Ongeveer een derde van de groepen speelt volgend jaar tijdens Spoffin in een zogenoemd OFF-programma. Groepen brengen hun voorstelling dan deels op eigen risico en moeten zelf ook inkomsten vergaren. Voor veel groepen is dit een aantrekkelijke manier om zichzelf te presenteren aan de tientallen programmeurs van andere festivals die Spoffin bezoeken. Het is de bedoeling dat het OFF-programma de komende jaren verder uitbreidt.

  15-11-2010

 
 

Ga terug