Spoffin zoekt nog enkele vrijwilligers

Spoffin zoekt nog enkele vrijwilligers

 23-08-2022 Spoffin draait niet zonder onze geweldige vrijwilligers. En we kunnen nog wel een paar handen gebruiken!

Wie zoeken we? <b>Mansers:</b> mensen die na de voorstellingen met een emmer en pinautomaat voor het publiek klaarstaan om geld op te halen. Een belangrijke functie, dit geld gaat naar de artiesten. Hoe meer we ophalen, hoe beter! Als je een specifieke voorstelling wil zien, kun je dat aangeven. <b>Publieksbegeleiders:</b> je belangrijkste taak is zorgen dat de artiest de voorstelling ongestoord kan spelen. Je houdt in de gaten of mensen niet op het speelveld zitten of lopen en helpt mensen eventueel naar een goede plek of als ze vragen hebben. <b>Medewerkers infobalie:</b> hier komt de Spoffin-bezoeker heen voor informatie, het programmaboekje, stemmen voor de VKZ Spoffin OFF Award of voor het kopen van merchandise. En soms ook gewoon voor een praatje. Geen enkel moment saai! <b>Bouwers:</b> een festival bouwt zichzelf niet op, als bouwer of breker help je met het opbouwen van de podia, zorg je dat hekken en andere grote materialen op de juiste plek komen en help je met het afbreken van het festival. <b>Coördinator infobalie:</b> Jij bent het aanspreekpunt voor alles wat er in de infobalie gebeurt en je zorgt dat het soepel verloopt. Je stuurt de twee vrijwilligers aan die in de stand staan. Het betreft een betaalde functie, voor het hele weekend krijg je €350,- als zzp'er of €240,- als vrijwilliger. Wil je je aanmelden? Dat kan via KEES Cultuurvrijwilligers! <a href="https://www.keescultuurvrijwilligers.nl/vacature/theaterfestival-spoffin/" target="_blank">Klik hier</a> om je aan te melden.

Spoffin zoekt nog enkele vrijwilligers

Spoffin zoekt nog enkele vrijwilligers

 23-08-2022 Spoffin draait niet zonder onze geweldige vrijwilligers. En we kunnen nog wel een paar handen gebruiken!

Wie zoeken we?

Mansers: mensen die na de voorstellingen met een emmer en pinautomaat voor het publiek klaarstaan om geld op te halen. Een belangrijke functie, dit geld gaat naar de artiesten. Hoe meer we ophalen, hoe beter! Als je een specifieke voorstelling wil zien, kun je dat aangeven.

Publieksbegeleiders: je belangrijkste taak is zorgen dat de artiest de voorstelling ongestoord kan spelen. Je houdt in de gaten of mensen niet op het speelveld zitten of lopen en helpt mensen eventueel naar een goede plek of als ze vragen hebben.

Medewerkers infobalie: hier komt de Spoffin-bezoeker heen voor informatie, het programmaboekje, stemmen voor de VKZ Spoffin OFF Award of voor het kopen van merchandise. En soms ook gewoon voor een praatje. Geen enkel moment saai!

Bouwers: een festival bouwt zichzelf niet op, als bouwer of breker help je met het opbouwen van de podia, zorg je dat hekken en andere grote materialen op de juiste plek komen en help je met het afbreken van het festival.

Coördinator infobalie: Jij bent het aanspreekpunt voor alles wat er in de infobalie gebeurt en je zorgt dat het soepel verloopt. Je stuurt de twee vrijwilligers aan die in de stand staan. Het betreft een betaalde functie, voor het hele weekend krijg je €350,- als zzp'er of €240,- als vrijwilliger.

Wil je je aanmelden? Dat kan via KEES Cultuurvrijwilligers! Klik hier om je aan te melden.