Vacature: freelance fondsen- en sponsorwerver (m/v)

Stichting Zomertheater Amersfoort is verantwoordelijk voor de organisatie van het multi-arts festival Spoffin, dat jaarlijks in Amersfoort plaatsvindt, voor het eerst in 2010. Spoffin haalt in het laatste weekend van augustus het beste en het nieuwste straat- en locatietheater uit heel Europa naar Amersfoort. Spoffin biedt ook ruimte voor dans, muziek en beeldende kunst. In 2011 breidt het festival uit met een internationale showcase. Spoffin stelt zich ten doel in enkele jaren tijd uit te groeien tot een toonaangevend festival van formaat dat honderdduizend bezoekers trekt uit binnen- en buitenland.

Functieomschrijving
De medewerker rapporteert aan de directeur en onderhoudt rechtstreeks contacten met de PR-verantwoordelijke binnen de organisatie.
Hij/zij:
- is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van beleid op het gebied van werving van externe gelden;
- brengt nieuwe contacten tot stand en onderhoudt contacten met bedrijven, stichtingen, fondsen en particulieren;
- stelt sponsorproposities voor, stelt samenwerkingsovereenkomsten op en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van tegenprestaties;
- zorgt ervoor dat Spoffin als sponsorabel merk wordt geprofileerd.

Functie-eisen
- kennis van en ervaring met sponsoring en fondsenwerving in de culturele sector;
- vermogen om een netwerk op te bouwen;
- uitstekende sociale vaardigheden;
- goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
- minimaal HBO werk- en denkniveau.

Samenwerkingsverband en honorering
De vacature betreft een functie voor gemiddeld één dag per week. In aansluiting op de huidige werkwijze bij Zomertheater Amersfoort hebben wij voorkeur een freelance-overeenkomst op grond van een VAR-wuo. De honorering is gebaseerd op de CAO Nederlandse Podia (functiegroep 7).

Meer informatie en solliciteren
Meer informatie over het festival kunt u vinden op www.spoffin.nl/. Over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Alfred Konijnenbelt, directeur/curator via (033) 451 92 92. Uw sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, kunt u vóor 1 juni 2010 sturen naar vacatures@zomertheateramersfoort.nl. Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  28-04-2010

 
 

Ga terug