Maker of performer? Sluit je aan bij het Lab van het Cardboardia team!


Wil je fantastische creaties maken van karton? Groots optreden met de Cardboardia Parade? Meld je aan voor het Lab!

Wil je leren ontwerpen en werk maken met karton? Ben je steltloper of heb je ambities als (straat)artiest? Het team van Cardboardia nodigt je uit voor het Intensive Street Performance Lab! Het gaat om een aantal workshops van 25 tot en met 31 augustus in aanloop naar en tijdens internationaal street arts festival Spoffin in Amersfoort.

Het lab bestaat uit twee onderdelen. Er is een groep die gaat ontwerpen met golfkarton, ook interessant voor mensen die de aankleding verzorgen voor evenementen, festivals en etaleurs. Daarnaast is er een groep voor mensen die willen meelopen met de Cardboardia Parade tijdens Spoffin, een spectaculaire en vrolijke optocht met metershoge fantasieobjecten, bizarre voertuigen en indrukwekkende machines, alles dus gemaakt van golfkarton.
Het Cardboardia team komt uit Rusland, aangevuld met ervaren internationale theatermakers. Kunstenaars van over de hele wereld komen naar Amersfoort om mee te werken aan de Parade bij Spoffin. Tijdens het Lab sluit je je aan bij deze creatieve groep. Het team is nog nadrukkelijk op zoek naar steltlopers met eigen stelten. Meer informatie lees je onder het kopje lopende acties op de website van Spoffin: www.spoffin.nl. Daar vind je ook het aanmeldingsformulier. Of ga naar de Facebookpagina van de Cardboardia Parade. Meedoen kan vanaf 18 jaar.

  08-08-2014

 Application for Street Performance Lab @ Festival Spoffin
 Meer informatie workshops

Ga terug