Vrijwilligers welkom bij Festival Spoffin

Vrijwilligers die eind augustus bij festival Spoffin gaan werken, krijgen dinsdag 25 juni tijdens een bijeenkomst voor medewerkers als eerste in Amersfoort een voorproefje van het programma van de vierde editie van het internationale street arts festival. Kort daarna maakt het festival, dat van 22 tot en met 25 augustus plaatsvindt, het complete programma bekend.

Veel festivalmedewerkers kijken met plezier terug op de tijd die zij vorig jaar bij Spoffin hebben beleefd en hebben zich al opnieuw aangemeld. “Vooral vanwege de mogelijkheid samen te werken in een leuk en enthousiast team,’ zegt vrijwilligerscoördinator Sijmen Stronks. Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger vanzelfsprekend consumptiebonnen, smakelijke maaltijden en een t-shirt.

Zonder vrijwilligers is geen festival mogelijk; Spoffin heeft nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor de techniekgroep en de kookploeg of als promotiemedewerker, publieksbegeleider, sjouwer en bouwer. Festival Spoffin heeft mensen nodig die zowel voor als achter de schermen vrijwillig willen meewerken. Wie zich aanmeldt, krijgt automatisch een uitnodiging voor de eerste vrijwilligersbijeenkomst op 25 juni waarbij al het laatste nieuws wordt gedeeld en naast de preview van het programma ruimte is voor vragen en opmerkingen. Inschrijven kan online via het formulier op www.spoffin.nl. Medewerkers kunnen daar onder meer aangeven op welke dagen zij beschikbaar zijn en wat zij tijdens Spoffin graag willen doen.

Internationaal street arts festival Spoffin haalt ook dit jaar weer tientallen professionele, bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland naar Amersfoort. De Observant aan het Stadhuisplein is dit jaar de centrale locatie voor artiesten en andere nationale en internationale gasten. Kok Leonard den Boer van Butifarra bereidt en serveert hier elke avond een heerlijk diner voor alle medewerkers, artiesten en andere gasten. Natuurlijk samen met een keukenploeg die de cateraar helpt met de voorbereidingen voor zijn kookkunsten, bij het serveren en opruimen. Naast deze kookploeg is er dit jaar een aparte techniekgroep voor vrijwilligers die willen werken met licht en geluid. Techniekcoördinator Tim Vleugel leert belangstellenden graag de kneepjes van zijn vak.

  17-06-2013

 Festival Spoffin
 Aanmelding vrijwilligers

Ga terug