Online voorverkoop Spoffin 2013 van start


Lilian Hak brengt tijdens Spoffin 2013 een speciale festivaleditie van haar muziektheaterproductie Lust Guns & Dust (foto: Wouter Vandenbrink).

De voorverkoop voor vier locatievoorstellingen tijdens street arts festival Spoffin in Amersfoort (22 tot en met 25 augustus) is van start gegaan. De kaarten zijn vanaf nu via de website www.spoffin.nl verkrijgbaar. De resterende kaarten zijn tijdens Spoffin te koop aan de Festivalbalie op het Lieve Vrouwekerkhof.

Het merendeel van het Spoffin-programma is vrij toegankelijk; bezoekers beslissen pas na afloop hoeveel ze betalen. Voor enkele voorstellingen op locatie maakt het festival een uitzondering: de publiekscapaciteit is hier beperkt en bovendien zijn er voor alle bezoekers zitplaatsen beschikbaar. Het gaat om de voorstellingen van DudaPaiva Company, Lilian Hak, Ananda Puijk en TG Sonja.

Voor al deze voorstellingen zijn kaarten nu online via de website van Spoffin verkrijgbaar. Het festival werkt hiervoor samen met Krtjs.nl. Betalen is mogelijk via iDEAL en PayPal; kopers krijgen de tickets direct per e-mail toegezonden. Al eerder is de voorverkoop van Spoffin Amuses, het openingsfeest op donderdagavond 22 augustus in Theater De Flint, van start gegaan via de website www.deflint.nl.

  22-07-2013

 Online kaartverkoop Spoffin 2013
 Programma Spoffin 2013

Ga terug