Spoffin 2012 Festivalkrant is uit!

De Spoffin Festivalkrant is woensdag 15 augustus verschenen als bijlage van huis-aan-huisblad DeStadAmersfoort.nl. In de festivalkrant staan interviews met en verhalen over theatermakers die het weekeinde van 24 tot en met 26 augustus in Amersfoort optreden. Daarnaast zijn er korte beschrijvingen van alle voorstellingen. Het totale festivalprogramma omvat meer dan 150 voorstellingen en concerten.

Interviews zijn er met onder anderen de verticale dansers van Delrevés (ES), De Jongens (NL), Psilicone Theatre (LT), DDF Crew (BE), Micheal Helmerhorst (NL) en Linn Brodén (SE) en Tom Richmond (GB). Daarnaast zijn er verhalen over bijvoorbeeld de Chileense clowns Murmuyo y Metrayeta die ‘in je hersenen boren’ en Linda Fargas, één van ’s werelds beste vuurdansers.
De krant biedt ook praktische informatie voor festivalgangers, onder meer over de kaartverkoop. Het handige schematische overzicht per dagdeel en overige praktische informatie is dit jaar terug te vinden in het programmaboekje, dat voor slechts € 1,- te koop is bij onder andere de VVV Amersfoort en de festivalbalie op het Lieve Vrouwekerkhof.

De 16 pagina's tellende Spoffin Festivalkrant is bij ruim 70.000 huishoudens in Amersfoort thuisbezorgd. Wie de krant niet heeft ontvangen kan deze laten nabezorgen door DeStadAmersfoort.nl of een PDF-versie downloaden van deze website.

  15-08-2012

 Festival Spoffin
 Download hier de festivalkrant

Ga terug