Kaartverkoop Spoffin Amuses van start


Matthias Romir uit Duitsland brengt tijdens Spoffin Amuses een stukje uit zijn straatvoorstelling Life is... (short stories) Foto: Matthias Romir

Festival Spoffin - het internationale festival voor straat- en locatietheater in Amersfoort - opent net als vorig jaar met het spetterende Spoffin Amuses in theater De Flint. Entreekaarten en VIP-arrangementen voor deze feestelijke vooravond van het festival op donderdag 23 augustus zijn vanaf zondag 2 juni te bestellen.

Spoffin Amuses is comfortabel voorproeven van al het lekkers dat Spoffin deze derde editie van 24 tot en met 26 augustus heeft te bieden: artiesten geven korte voorproefjes van voorstellingen die de drie dagen erna tijdens het festival zijn te zien. Wacht niet te lang met bestellen van kaarten en arrangementen, want Spoffin Amuses was vorig jaar ongekend succesvol! Je ziet als eerste stukjes uit voorstellingen als Circustheater Tent (Nederland), Delrevés (Spanje), Matthias Romir (Duitsland), Psilicone Theatre (Litouwen), Magma Fire Theatre (Hongarije) en nog veel meer!

Gewone entreekaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn te bestellen via de website van De Flint. Speciaal voor bedrijven is er het VIP-arrangement van € 50,00 waarmee je je gasten extra verwent met drankjes, hapjes en speciale verrassingen. Zelfs een uitrijkaart voor de parkeergarage van De Flint is inbegrepen bij het VIP-arrangement. Bezoekers die iets extra’s wensen en bijvoorbeeld informeel willen netwerken na de zomer kunnen dit arrangement ook bestellen.

VIP-arrangementen zijn vanaf 2 juni 2012 te reserveren door een e-mail te sturen naar amuses@spoffin.nl. Al een gewone entreekaart gekocht? Upgraden is mogelijk voor € 40,00. Stuur ook daarvoor een e-mail naar amuses@spoffin.nl.

  31-05-2012

 Spoffin Amuses
 Theater De Flint

Ga terug