Online voorverkoop Spoffin 2012 van start


Aap-Nood-Boem van publieksfavoriet De Jongens is een van de Spoffin-voorstellingen waarvoor de voorverkoop van start is gegaan. Foto: Saris & den Engelsman

De voorverkoop voor zes locatievoorstellingen tijdens street arts festival Spoffin in Amersfoort (23 tot en met 26 augustus) is van start gegaan. De kaarten zijn vanaf nu via de website www.spoffin.nl verkrijgbaar. De resterende kaarten zijn tijdens Spoffin te koop aan de Festivalbalie op het Lieve Vrouwekerkhof.

Het merendeel van het Spoffin-programma is vrij toegankelijk; bezoekers beslissen pas na afloop hoeveel ze betalen. Voor enkele voorstellingen op locatie maakt het festival een uitzondering: de publiekscapaciteit is hier beperkt en bovendien zijn er voor alle bezoekers zitplaatsen beschikbaar. Het gaat om de voorstellingen van De Jongens (€ 12,50), Psilicone Theatre (€ 10), Kokliko/Zeepcompagnie (€ 10), Noordergraaf & Detmers (€ 10), Helmerhorst & Glasbeek (€ 8) en Onderwater Producties (€ 6).

Voor al deze voorstellingen zijn kaarten nu online via de website van Spoffin verkrijgbaar. Het festival werkt hiervoor samen met Krtjs.nl. Betalen is mogelijk via iDEAL en creditcard; kopers krijgen de tickets direct per e-mail toegezonden. Al eerder is de voorverkoop van Spoffin Amuses, het openingsfeest op donderdagavond 23 augustus in Theater De Flint, van start gegaan via de website www.deflint.nl. Daarnaast verkoopt SuperHallo voor de installatie Knol d’Amour kaartjes à € 3 op de locatie.

  06-08-2012

 Online kaartverkoop Spoffin 2012
 

Ga terug