Voorbereidingen jubileumvoorstelling in volle gang


foto: Eric Langendoen

De werkgroep van Theater Terras is druk in de weer met de voorbereidingen van Dwaalvuur, ons jubileumevenement in Park Randenbroek. Van vergunningaanvraag tot techniek, van roosters en draaiboeken tot het maken van dwaallichtjes, iedereen zet zijn schouders eronder om van Dwaalvuur een prachtig jubileumevenement te maken.

De Waterlanders, Ticket Singing en de Amersfoortse singer-songwriters bereiden zich voor op een spannende wandeling en verrassende muzikale omlijsting. Leerlingen van praktijkschool De Baander maken dwaallichtjes die we tijdens Dwaalvuur verkopen. Heeft u al zin in een spannende winteravond? Zet 19 en 20 december dan vast met een uitroepteken in uw agenda!

Dwaalvuur wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Amersfoort, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het A-fonds van De Amersfoortse Verzekeringen.


Voldoende glazen potjes
Fijn dat zoveel mensen meesparen met de potjes. Dank daarvoor. We hebben inmiddels voldoende spaarders en gaan volgende week de potjes verzamelen. Omdat we zoveel spaarders hebben, hebben we twee inzamelmomenten gecreëerd waarop u de potjes bij ons kunt brengen:

Zaterdag 13 december, tussen 10.00 en 10.30 uur kunnen potjes afgegeven worden bij Park Randenbroek, ingang Heiligenbergerweg, tegenover Nijestede. Paul staat daar met de auto zodat u uw tassen of dozen met potjes in de achterbak kunt zetten.

Maandag 15 december, tussen 19.00 en 19.30 uur kunt u de potjes afgeven bij onze opslag aan het Zeevaarderspad nr. 7, achter het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis. Ook daar is Paul aanwezig met de auto.


Oude foto’s en herinneringen
Bij een jubileum horen herinneringen in beeld en woord. We zijn op zoek naar foto’s van vóór het digitale tijdperk, liefst wel gedigitaliseerd. Heeft u foto’s uit de tijd van Het Groenmarkt Komitee of de eerste jaren van Theater Terras, dan horen wij graag van u: publiciteit@theaterterras.nl.

En dan de herinneringen. Wie mooie, ontroerende, romantische, schokkende of bijzondere herinneringen heeft aan een voorstelling van Theater Terras, mag ze ons vertellen. Liefst met een foto erbij, maar zonder mag ook. Komen ze boven? Stuur dan een mail naar publiciteit@theaterterras.nl.

We maken van de herinneringen en foto’s een mooie Memory Lane in Park Randenbroek.

  04-12-2014

Ga terug